23 november 2018

Stockholms FoodTech på Sustainology Summit 2018 i New York

mm
Maria Lindqvist

Den 13 november arrangerades Sustainology Summit 2018 av Swedish American Chamber of Commerce i New York. Från Stockholm deltog bland annat Invest Stockholm med en delegation av företag som fick möjlighet att presentera sina verksamheter. Bland företagen återfanns Matsmart, We Don’t Have Time, Simris Alg, Foodla och Urban Oasis. Moderator för evenemanget var Johan Jörgensen från Sweden FoodTech.

I samband med evenemanget lanserade Invest Stockholm rapporten Stockholm – A Leading Foodtech Hub. Under vistelsen i New York hade gruppen även möjlighet att besöka foodtech acceleratorn Food-X och Cornell Tech.

Läs mer om Food-X

Länk till rapporten Stockholm – A Leading Foodtech Hub

Länk till Swedish American Chamber of Commerce New York och eventet